Nagyerdei Terep Maraton 2021
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2024. április 28. | VASÁRNAP | 9.00
Térkép

HELYSZÍN:

Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének a központja
(Debrecen, Kartács utca 25.)

Nyírerdő Zrt.
Nyírerdő Zrt.

Partnerek

HERBAHÁZ Teljesítménytúrázók társasága

Kedves Futó Barátaink!


Szeretettel köszöntünk Titeket a rendező Debreceni Nagyerdő Sportkör és a Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

Reméljük, hogy mindannyian jól vagytok és készen álltok a tavaszi Nagyerdei terep futásra!

Rajt – Cél helyszínünk a mondhatjuk már megszokott NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének Központja, a Kartács utcán (Debrecen, Kartács utca 25.).

A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyünk is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtson a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált és gyönyörű erdei környezetben.

Szeretnénk továbbra is családi programmá tenni a versenynapot az 1,2 és a 2,4 km-s gyermek futóversennyel és a megszokott játszósarokkal.

Az 1,2 km és 2,4 km-s gyermek futóversenyt a Tündérkör Alapítvánnyal közösen rendezzük, Ezekre a távokra a https://tunderkoralapitvany.hu/termek/bt-6-tunderfutas-regisztracio/ felületen tudtok nevezni.

Rajt – Cél új helyszínen:
NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének a központja; 4032 Debrecen, Kartács utca 25. (Doberdó utca kanyarban)

A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

Bővebben


2024-ben is Nagyerdei Terep Maraton!
Friss információkért kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat, weboldalunkat.

TAVASZI futam:
2024. április 28-án


Rendészeti kategória

DHSE

Hagyományteremtő szándékkal kerül bevezetésre valamennyi versenyszámban a Rendészeti kategória, melyre a rendészeti szervek munkatársai nevezhetnek. A Rendészeti kategória célja a rendészeti szervek állományának motiválása a sportos- és egészséges életmódra, rendészeti dolgozók fizikai állóképességének javítása, a rendészeti szervek közötti sportbaráti kapcsolatok ápolása, a munkatársak kiemelkedő sportteljesítményének elismerése, valamint a társadalmi kapcsolatok építése és erősítése a sportoló rendészeti dolgozó példamutatása által.


Katasztrófavédelmi kategória

Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület

Az MRS megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület első alkalommal, azonban hagyományteremtő szándékkal csatlakozik szervezőként a Nagyerdei Terep Maraton futóversenyhez.
A verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen az aktív sporttevékenységre, versenyzésre, az egészséges versenyszellem, a sportbaráti kapcsolatok kialakítására és megerősítésére.
Katasztrófavédelmi kategóriában indulhat valamennyi hivatásos katasztrófavédelmi szerv munkatársa.
Az esemény fővédnöke: Kovács Ferenc tű. dandártábornok, Hajdú-Bihar MKI Igazgató