Nagyerdei Terep Maraton 2021
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2021. szeptember 12. | VASÁRNAP | 9.00
Térkép

HELYSZÍN:

Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének központja
(Debrecen, Kartács utca 25.)

Nyírerdő Zrt.
Nyírerdő Zrt.

Partnerek

Tündérkör Alapítvány Teljesítménytúrázók társasága

Kedves Futó Barátaink!


Szeretettel köszöntelek titeket a rendező Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió, a Debreceni Nagyerdő Sportkör, valamint a TÜNDÉRKÖR Alapítvány nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

A sikeres 2021 tavaszi versenyünk után a TÜNDÉRKÖR Alapítvány közös verseny rendezés gondolatával keresett meg minket. TÜNDÉRFUTÁS a Nagyerdei Terep Maratonnal együtt? Miért is ne! Hiszen mindig is családi programmá kívántuk tenni a versenyünket.

Rajt – Cél helyszínünk: Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének központja (Debrecen, Kartács utca 25.) .
A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyünk is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtson a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között.
A két rendezvény helyszíne és lebonyolítása azonos, de igyekszünk megőrizni a Nagyerdei Terep Maraton futóverseny jellegét.

Az 1,2 km és 2,4 km-s gyermek futóversenyt a Tündérkör Alapítvánnyal közösen rendezzük, Ezekre a távokra a https://tunderkoralapitvany.hu/termek/bt-6-tunderfutas-regisztracio/ felületen tudtok nevezni.

Rajt – Cél új helyszínen:
NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének a központja; 4032 Debrecen, Kartács utca 25. (Doberdó utca kanyarban)

A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

Bővebben


2021-ben is Nagyerdei Terep Maraton!
Friss információkért kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat, weboldalunkat.

TAVASZI futam:
2021. szeptember 12-én


Rendészeti kategória

DHSE

Hagyományteremtő szándékkal kerül bevezetésre valamennyi versenyszámban a Rendészeti kategória, melyre a rendészeti szervek munkatársai nevezhetnek. A Rendészeti kategória célja a rendészeti szervek állományának motiválása a sportos- és egészséges életmódra, rendészeti dolgozók fizikai állóképességének javítása, a rendészeti szervek közötti sportbaráti kapcsolatok ápolása, a munkatársak kiemelkedő sportteljesítményének elismerése, valamint a társadalmi kapcsolatok építése és erősítése a sportoló rendészeti dolgozó példamutatása által.


Katasztrófavédelmi kategória

Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület

Az MRS megbízásából a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület első alkalommal, azonban hagyományteremtő szándékkal csatlakozik szervezőként a Nagyerdei Terep Maraton futóversenyhez.
A verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen az aktív sporttevékenységre, versenyzésre, az egészséges versenyszellem, a sportbaráti kapcsolatok kialakítására és megerősítésére.
Katasztrófavédelmi kategóriában indulhat valamennyi hivatásos katasztrófavédelmi szerv munkatársa.
Az esemény fővédnöke: Kovács Ferenc tű. dandártábornok, Hajdú-Bihar MKI Igazgató