Nagyerdei Terep Maraton 2021
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2021. szeptember 12. | VASÁRNAP | 9.00
Térkép

HELYSZÍN:

Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének központja
(Debrecen, Kartács utca 25.)

Nyírerdő Zrt.
Nyírerdő Zrt.

Partnerek

Tündérkör Alapítvány Teljesítménytúrázók társasága

Kedves Futó Barátaink!


Szeretettel köszöntelek titeket a rendező Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió, a Debreceni Nagyerdő Sportkör, valamint a TÜNDÉRKÖR Alapítvány nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

A sikeres 2021 tavaszi versenyünk után a TÜNDÉRKÖR Alapítvány közös verseny rendezés gondolatával keresett meg minket. TÜNDÉRFUTÁS a Nagyerdei Terep Maratonnal együtt? Miért is ne! Hiszen mindig is családi programmá kívántuk tenni a versenyünket.

Rajt – Cél helyszínünk: Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének központja (Debrecen, Kartács utca 25.) .
A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyünk is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtson a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között.
A két rendezvény helyszíne és lebonyolítása azonos, de igyekszünk megőrizni a Nagyerdei Terep Maraton futóverseny jellegét.

Az 1,2 km és 2,4 km-s gyermek futóversenyt a Tündérkör Alapítvánnyal közösen rendezzük, Ezekre a távokra a https://tunderkoralapitvany.hu/termek/bt-6-tunderfutas-regisztracio/ felületen tudtok nevezni.

Rajt – Cél új helyszínen:
NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének a központja; 4032 Debrecen, Kartács utca 25. (Doberdó utca kanyarban)

A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

A fél és a negyed maraton is egy kőr. Az útvonal választás célja, hogy az emberek megismerjék az erdő olyan részeit is, melyek távolabb vannak Debrecentől, ritkán látogatottak vagy talán még sohasem jártak arra. A mostani verseny vonalvezetése megegyezik a tavaszival, csak most fordított irányban teljesítik a futók.

Tehát szeptember 12-n igazi terepfutás lesz a debreceni Nagyerdőben a TÜNDÉRFUTÁSSAL karöltve.
Mottónk továbbra is:

„Ahol a futó és a futás van a középpontban!”. Az újdonságokról, hírekről a www.facebook.com/NagyerdeiTerepMaraton oldalon tájékozódhattok.

Mindenkinek jó felkészülést és a versenyeinken élményekben gazdag, sérülésektől mentes jó futást kívánunk!

Varga Imre
A szervező bizottság
elnöke
Garda Árpád
Debreceni Nagyerdei Sportkör
elnöke