Nagyerdei Terep Maraton 2019
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2019. SZEPTEMBER 22. | VASÁRNAP | 9.00
Térkép

ÚJ HELYSZÍN:

NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének a központja:
4032 Debrecen, Kartács utca 25. (Doberdó utca kanyarban)Partnerek

Teljesítménytúrázók társasága

Kedves Futók!


Szeretettel köszöntelek titeket a rendező Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió valamint a Debreceni Honvéd Sport és Diáksport Egyesület nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

A sikeres őszi verseny után nem is volt kérdéses, hogy 2019-ben tavasszal is lesz Terep Maraton.

Rajt – Cél helyszínünk a megszokott Nagyerdei Stadion rendezvény tere.
A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

A Nagyerdei Terep Maraton valóban terep futóverseny és nem őrült körbe, körbe futkározás, körözés az erdőben. A fél és a negyed maraton is egy kőr. Az útvonal választás célja, hogy az emberek megismerjék az erdő olyan részeit is, melyek távolabb vannak Debrecentől, ritkán látogatottak vagy talán még sohasem jártak arra. A mostani verseny vonalvezetése teljesen új mind a három távon. A maraton és fél maraton táv versenyzői egy rövid szakaszon átfutnak Alsó-Józsán. A különböző távok versenyzői jól láthatóan végig jelzett, kiszalagozott és táblázott úton futhatnak. Az idén még több segítő lesz kint az erdőben, akik könnyebbé teszik a tájékozódást. A frissítőpontokon bőséges, változatos ellátás a verseny sikeres teljesítéséhez. Az útvonal részletes leírása, térképe megtalálható a honlapunkon. A trekje hamarosan letölthető a versenyről menüpontból.

Tehát április 28-án igazi terepfutás lesz a debreceni Nagyerdőben. Az előző évek versenyein megélt élmények, a tőletek kapott ötletek és a szervező társaimmal más versenyeken szerzett tapasztaltak alapján szeretnénk még versenyző centrikusabbá tenni a terep futóversenyt, mert továbbra is az eseményünk mottója:

„Ahol a futó és a futás van a középpontban!”. Az újdonságokról, hírekről a www.facebook.com/NagyerdeiTerepMaraton oldalon tájékozódhattok.

Felhívjuk a kedves futók figyelmét, hogy az IGAZI és EREDETI Nagyerdei Terep Maratont mi rendezzük! Minden más csak silány másolat!

Mindenkinek jó felkészülést és a versenyeinken élményekben gazdag, sérülésektől mentes jó futást kívánunk!

Varga Imre
A szervező bizottság elnöke
Garda Árpád
Egyesületi elnök DHSE


TÁMOGATÓINK

Támogatók