Nagyerdei Terep Maraton 2018
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2018. SZEPTEMBER 16. | VASÁRNAP | 10.00
Térkép

Partnerek

Kedves Futók!


Szeretettel köszöntelek titeket a rendező Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió valamint a Debreceni Honvéd Sport és Diáksport Egyesület nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

A tavalyi sikeres májusi és szeptemberi verseny után nem is volt kérdéses, hogy 2018-ban is lesz Nagyerdei Terep Maraton. A tavaszi fordulót április 29-én rendezzük.

Rajt – Cél helyszínünk a megszokott Nagyerdei Stadion rendezvény tere. A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapokat a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

A Nagyerdei Terep Maraton valóban terep futóverseny és nem őrült körbe, körbe futkározás az erdőben. Az útvonal választás célja, hogy az emberek megismerjék az erdő olyan részeit is, melyek távolabb vannak Debrecentől, ritkán látogatottak és talán még sohasem jártak arra. A különböző távok versenyzői jól láthatóan végig jelzett, kiszalagozott és táblázott úton futhatnak. Az idén még több segítő lesz kint az erdőben, akik könnyebbé teszik a tájékozódást. Az útvonal részletes leírása, térképe megtalálható a honlapunkon. A trekje hamarosan letölthető a versenyről menüpontból.

Tehát április 29-én igazi terepfutás lesz a debreceni Nagyerdőben. Az előző három versenyen megélt élmények, a tőletek kapott ötletek és a szervező társaimmal más versenyeken szerzett tapasztaltak alapján szeretnénk még versenyző centrikusabbá tenni a terep futóversenyt, mert továbbra is az eseményünk mottója: „Ahol a futó és a futás van a középpontban!”. Az újdonságokról, hírekről a www.facebook.com/NagyerdeiTerepMaraton oldalon tájékozódhattok. Nyomatékosan felhívom a futók figyelmét az IGAZI és EREDETI Nagyerdei Terep Maratont mi rendezzük!

Mindenkinek jó felkészülést és a versenyeinken élményekben gazdag, sérülésektől mentes jó futást kívánunk!

Varga Imre
A szervező bizottság elnöke
Garda Árpád
Egyesületi elnök DHSE


TÁMOGATÓINK

Támogatók