Nagyerdei Terep Maraton 2021
A VERSENYIG
MÉG HÁTRA VAN:
2021. JÚNIUS 20. | VASÁRNAP | 9.00
Térkép

HELYSZÍN:

Nagyerdei Stadion
Debrecen, Nagyerdei Park 12.

Partnerek

Tündérkör Alapítvány Teljesítménytúrázók társasága

Kedves Futó Barátaink!


Szeretettel köszöntünk titeket a rendező Debreceni Nagyerdő Sportkör és a Szín-Kép Reklám és Grafikai Stúdió nevében a NAGYERDEI TEREP MARATON honlapján.

Reméljük, hogy a járvány helyzet nem akadályoz meg minket a tavaszi versenyünk megtartásában!

FONTOS KÖZLEMÉNY:

A Covid 19. járvány miatt a Magyar Kormány által bevezetett veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések nem teszik lehetővé, hogy június 20-i dátummal megrendezhessük a tavaszi versenyünket.
Ezért az időpont módosítására kényszerültünk. A NAGYERDEI TEREP MARATON futóverseny tavaszi fordulójának ÚJ IDŐPONTJA

JÚNIUS 20. vasárnap!

Reméljük ez már végleges dátum és nem kényszerülünk újabb változtatásra!

A leadott nevezések és a befizetett nevezési díjak az új időpontra is érvényesek maradnak.

Rajt – Cél helyszínünk a megszokott Nagyerdei Stadion rendezvény tere.
A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyünk is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtson a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. A stadion épületében átöltözési és tisztálkodási lehetőséggel. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

Rajt – Cél új helyszínen:
NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének a központja; 4032 Debrecen, Kartács utca 25. (Doberdó utca kanyarban)

A rendezvényközpont lehetővé teszi, hogy az idei versenyek is színvonalas hétvégi szórakozást nyújtsanak a futóknak és hozzátartozóiknak, kulturált körülmények között. Szeretnénk családi programmá tenni a versenynapot a gyermek futóversennyel és a játszósarokkal.

A fél és a negyed maratoni táv is egy kör. Az útvonal választás célja, hogy az emberek megismerjék az erdő olyan részeit is, melyek távolabb vannak Debrecentől, ritkán látogatottak vagy talán még sohasem jártak arra. A mostani verseny vonalvezetése elég izgalmas, hiszen 4 települést is érint (Pallag, Bocskaikert-Monostordűlő, Bodaszőlő és Alsó-Józsa ) a maratoni és a félmaratoni táv. A különböző távok versenyzői jól láthatóan végig jelzett, kiszalagozott és táblázott úton futhatnak. Az idén még több segítő lesz kint az erdőben, akik könnyebbé teszik a tájékozódást. A frissítőpontokon bőséges, változatos ellátás a verseny sikeres teljesítéséhez. Az útvonal részletes leírása és térképe megtalálható a honlapunkon. A trekje letölthető a versenyről menüpontból.

Tehát június 20-n igazi terepfutás lesz a debreceni Nagyerdőben. Az előző évek versenyein megélt élmények, a tőletek kapott ötletek és a szervező társaimmal más versenyeken szerzett tapasztaltak alapján szeretnénk még versenyző centrikusabbá tenni a terep futóversenyt, mert továbbra is az eseményünk mottója:

„Ahol a futó és a futás van a középpontban!”. Az újdonságokról, hírekről a www.facebook.com/NagyerdeiTerepMaraton oldalon tájékozódhattok.

Mindenkinek jó felkészülést és a versenyeinken élményekben gazdag, sérülésektől mentes jó futást kívánunk!

Varga Imre
A szervező bizottság elnöke
Garda Árpád
Egyesületi elnök DHS


TÁMOGATÓINK

Támogatók